Γίνε χορηγός

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΟΡΗΓΟΣ;

Στηρίζω την πιο μαζική αρχιτεκτονική εκδήλωση της πόλης

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Το Οpen House είναι μια δράση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία βασίζεται στις δωρεές, τις χορηγίες τις συνδρομές και τον εθελοντισμό. Η εύρεση χορηγών που θα στηρίξουν τη δράση είτε οικονομικά είτε σε είδος είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητά της.

ΠΩΣ ΟΦΕΛΟΥΜΑΙ

Με την υποστήριξη του Open House Athens συμμετέχω σε ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας, προσελκύοντας θετική προβολή στα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνδέω το όνομα της επιχείρησης μου με έναν θεσμό πολιτιστικής σημασίας. Ενισχύω την κοινωνική προσφορά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς υποστηρίζω μια μη κερδοσκοπική δράση που προάγει τον εθελοντισμό. Προβάλλομαι σε ένα κοινό ανώτατης εκπαίδευσης που παρακολουθεί πολιτιστικές δράσεις, Προσεγγίζω ένα στοχευμένο κοινό, που δραστηριοποιείται γύρω από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών.

ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΑΙ

Ως χορηγός του Open House Athens έχω τη δυνατότητα προβολής στην ιστοσελίδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο έντυπο ενημερωτικό υλικό, στις αφίσες, στις διαφημίσεις, στα δελτία τύπου και στις πινακίδες σήμανσης της εκδήλωσης κι ακόμα τη δυνατότητα διανομής ενημερωτικού υλικού, τοποθέτησης banner ή stand στα κτίρια, ενημερώσεων κι ανακοινώσεων στα νέα της ιστοσελίδας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του OHA.

ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ

Τατιάνα Αναγνωστάρα
υπεύθυνη marketing
τ: +306945584086
e: info@openhouseathens.gr