Εθελοντές

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Έλα κι εσύ στην παρέα του Open House Athens

OPEN HOUSE ATHENS & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Open House Athens βασίζεται στον εθελοντισμό. Οι εθελοντές φέρνουν εις πέρας τη δράση τις ημέρες που διαρκεί.  Οι αρμοδιότητες που καλούνται να αναλάβουν είναι: υποδοχή του κοινού, ξενάγηση, συνοδεία, προώθηση προϊόντων, φωτογράφιση/βίντεο.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κάθε χρόνο οι εθελοντές του ΟΗA γίνονται μια μεγάλη παρέα: με τις ομάδες τους στα κτίρια, στο info point, στις συναντήσεις του ΟΗA, με αποκορύφωμα το πάρτυ λήξης! Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι που φοράνε σηματοδοτεί τον ρόλο τους κατά τη διάρκεια της δράσης και τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μετά το πέρας του ΟΗA διοργανώνεται εκδήλωση για την παραλαβή των βεβαίωσων τους, όπου έχουν τη δυνατότητα να συμετέχουν στο αναμνηστικό βίντεο των εθελοντών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι εθελοντές πρέπει να είναι ευγενικοί, συνεργάσιμοι, υπομονετικοί, επικοινωνιακοί, δυναμικοί, συνεπείς και προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούν στον ρόλο που θα αναλάβουν. Πρέπει να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση , όπου θα χωριστούν σε ομάδες, στις 2 πρόβες που θα οριστούν σε μέρες και ώρες που βολεύει τους εθελοντές της κάθε ομάδας και να είναι διαθέσιμοι τις ημέρες που διεξάγεται η δράση. Επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες εργασίες όπως βιβλιογραφική έρευνα, συγγραφή κειμένων, μεταφράσεις, γραφιστικός σχεδιασμός, αφισοκόλληση.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ OHA 2020

Οι αιτήσεις εθελοντών για το OPEN HOUSE Athens 2020 έχουν κλείσει. Τα ονόματα των εθελοντών έχουν ανακοινωθεί στα νέα της ιστοσελίδας.