HERSIN MEANS MADE BY HAND

HERSIN MEANS MADE BY HAND

MADE IN KALAMATA

Η hersin means made by hand παράγει παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίνονται στους πιο απαιτητικούς ανθρώπους που αναζητούν έργα κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό στο εργασιακό δίκαιο και υψηλή αίσθηση του ωραίου και αρμονικού.
Η διαδρομή που απαιτείται από τον αρχικό σχεδιασμό έως και το τελικό στάδιο κατασκευής ενός προϊόντος είναι ένα ταξίδι που μας συναρπάζει. Η γνωριμία μας με τον κόσμο του παιχνιδιού σηματοδότησε τη δημιουργία της hersin means made by hand, το 2016, με σκοπό να προσφέρει στο παιδί εναλλακτικό χειροποίητο παιχνίδι.
Στο εργαστήριό μας, στην Καλαμάτα, κομμάτια από ύφασμα και ξύλο παίρνουν μορφή και γίνονται μοναδικά, διαχρονικά παιχνίδια. Όλα μας τα προϊόντα είναι αποκλειστικά χειροποίητα από φυσικές πρώτες ύλες. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας. Οι σύγχρονες τεχνικές συνδυάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για ένα αποτέλεσμα που ελπίζουμε να αγαπήσετε όσο και εμείς.

ΩΡΑΡΙΟ
01/06 16:00-20:00
02/06 


Φωτογραφίες: αρχείο ιδιοκτήτη

Δεν απαιτείται κράτηση
  • Open House MADE IN KALAMATA
  • Διεύθυνση Αλ. Κουμουνδούρου 22