ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟ

http://www.openhouseathens.gr/wp-content/uploads/2015/10/openportfolio-site-big.jpg

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟ

Διαγωνισμός υποβολής πορτφόλιο από τη Σχολή Βακαλό Art & Design με βραβείο μια υποτροφία Μεταπτυχιακών Σπουδών

Η Σχολή Βακαλό Art & Design, αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της δημιουργικότητας των νέων και στην ενίσχυση του επαγγελματικού κύρους της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, προσφέρει υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου (ΜΑ Architectural Design), το οποίο παρέχει με επικύρωση από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby.

Η υποτροφία χορηγείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του OPEN HOUSE Athens 2017, αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, καλύπτει το σύνολο του κόστους των διδάκτρων (αξίας 8.000 ευρώ), και θα απονεμηθεί στο άτομο που θα πρωτεύσει σε διαγωνισμό με θέμα «συνολικό πορτφόλιο», κατόπιν κρίσης επιτροπής που αποτελείται από 2 μέλη της Σχολής Βακαλό και 1 μέλος της οργανωτικής επιτροπής του OPEN HOUSE Athens.

Οι εργασίες που θα περιληφθούν στο πορτφόλιο πρέπει να προβάλλουν τις ιδιαιτερότητες και σχεδιαστικές ικανότητες του δημιουργού σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς: Aρχιτεκτονική, Interior Design, Product Design, Spatial Design, Aρχιτεκτονική Tοπίου, Aρχιτεκτονικός Φωτισμός, Σκηνογραφία. Οι εργασίες μπορεί να έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο κάποιας εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, τους όρους συμμετοχής και τις προδιαγραφές της υποβολής, κατεβάστε την προκήρυξη του διαγωνισμού: OPEN_HOUSE_ΒΑΚΑΛΟ_ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Υποβολή συμμετοχών έως 2 Απριλίου 2017.
Βακαλό Art&Design
Λάμπρου Κατσώνη 26, 11471, Λυκαβηττός, Αθήνα
210-6442514

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ

  • Περιεχόμενο διαγωνισμός για υποτροφία σπουδών
  • Ημερομηνία έως 2 Απριλίου 2017
  • Περιοχή Σχολή Βακαλό Art&Design
  • Συμμετοχή με αποστολή πορτφόλιο