REDO HANDMADE ACCESORIES

REDO HANDMADE ACCESORIES

Σχεδιασμός και κατασκευή τσαντών

reDO: ξανακάνω κάτι με σκοπό να δείχνει διαφορετικό, καινούριο ή πιο λειτουργικό

Θεμελιώδης αρχή του interior design το οποίο αποτελεί την αφετηρία της Μαρίας Μαυρουδή, της αρχιτέκτονος που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του brand reDO bags.

Με βασικό υλικό τον φελλό, φυσικό υλικό άκρως φιλικό προς το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες όπως η στεγανότητα αλλά και η ελαφρότητα. Εξάλλου η συγκομιδή του ίδιου του υλικού γίνεται από τη φελλοφόρο βελανιδιά μέσω μια διαδικασίας η οποία επιτρέπει στον απογυμνωμένο φλοιό την επαναδημιουργία (reCREATE) ενός νέου στρώματος φελλού.

Οι τσάντες reDO χαρακτηρίζονται από την πολυμορφικότητά τους, αφού μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Όπως πιστεύει η ίδια η δημιουργός «Είναι σημαντικό ο χρήστης να ενσωματώνει στις ανάγκες του το σχεδιαστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο έχει χτίσει την καθημερινότητά του , είτε αυτό είναι ο χώρος στον οποίο ζει είτε είναι η τσάντα που χρησιμοποιεί». Ακριβώς με βάση αυτές τις αρχές έχει διαμορφωθεί και ο χώρος του εργαστηρίου reDO_lab, εκεί όπου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται όλες οι τσάντες reDO, ένα εργαστήριο το οποίο παραλληλα λειτουργεί και ως showroom.

ΩΡΑΡΙΟ
30/03 10:00-14:00
31/03

Φωτογραφίες: αρχείο reDO

Δεν απαιτείται κράτηση
  • Open House MADE in Athens
  • Διεύθυνση Ασκληπιού 67, Αθήνα